fbpx Skip to main content

Is klussen je passie?

Ben je nauwkeurig en resultaatgericht? Ben je een multitasker?

Dan ben jij degene die we zoeken!

Hubo XL van de Wal is “de” bouwmarkt uit de regio Oirschot en onderdeel van Van de Wal – Oirschot. Van de Wal – Oirschot is een verzameling van winkelformules waar “wonen en leven “ centraal staan.

Voor de formule Hubo XL zijn wij opzoek naar een:

Ambitieuze allround fulltime (38 uur) medewerker goederenverwerking die passie en ervaring heeft met:

  • Ontvangen en verwerken van goederen;
  • Verkopen van bouwmarkt gerelateerde producten;
  • Bezorgen van producten;
  • Klussen.

Spreekt deze omschrijving jou aan en ben je bereid om in jezelf en in onze bouwmarkt te investeren? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat betekent werken als allround medewerker goederenverwerking bij Hubo XL van de Wal?

Jij vormt het hart van ons magazijn en bent het eerste aanspreekpunt voor onze collega’s en leveranciers. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat het magazijn en de winkel er goed uitziet en dat klanten tevreden de deur uitlopen. Ervaring met goederenverwerking is een pre . Een vriendelijk en servicegericht omgang met klanten is een vereiste. Je bent eindverantwoordelijk voor verschillende taken zoals; goederen verwerken, goederen bestellen, goederenontvangst, expeditie en bewaking, retourleveringen aan leveranciers, voorraadbeheer, verkopen en bezorgen van onze artikelen, artikelen prijzen, zorg dragen voor de juiste presentatie van onze producten, het in elkaar zetten van onze artikelen als onderdeel van onze klusservice en uiteraard klanten helpen. Samen met je collega’s maak je een succes van onze formule!

Je hebt geen negen tot vijf mentaliteit en bent bereid om ook op zaterdagen, zon- en feestdagen te werken!

Wat verwachten we van jou?

Als allround medewerker goederenontvangst weet je van aanpakken en beschik je over een positieve instelling. We vragen minimaal MBO werk- en denkniveau en ervaring met goederenontvangst, doe- het-zelf artikelen en bouwmaterialen. Een opleiding in de detailhandel met de als specialisatie bouw/doe-het-zelf geniet de voorkeur. Daarnaast heb je technisch inzicht en beschik je over een heftruckrijbewijs of ben je bereid deze te behalen.

Wat hebben wij te bieden?

Gaat je hart uit naar werken in een winkel in combinatie met diverse logistieke processen ,dan zit je goed bij ons. Als allround medewerker goederenverwerking word je voor je inzet en verantwoordelijkheid beloond volgens onze CAO norm. Verder bieden we je de mogelijkheid (in overleg) om werk gerelateerde cursussen en opleidingen te kunnen volgen.

Spreekt deze vacature je aan? Stuur dan een sollicitatiebrief naar:

Hubo XL Van de Wal
T.n.v. Dhr. T. van de Wal
Haven 5
5688 DR Oirschot

Voor meer informatie over deze vacature kun je ook contact opnemen met Tim van de Wal, vacature@vandewaloirschot.nl.

Procedure: vier weken na het verschijnen van deze vacature volgt de selectieprocedure en worden potentiële kandidaten uitgenodigd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.