fbpx Skip to main content

Is klussen je passie?

Ben je nauwkeurig en resultaatgericht? Ben je een multitasker?

Dan ben jij degene die we zoeken!

Hubo XL van de Wal is “de” bouwmarkt uit de regio Oirschot en onderdeel van Van de Wal – Oirschot. Van de Wal – Oirschot is een verzameling van winkelformules waar “wonen en leven “ centraal staan.

Voor de formule Hubo XL zijn wij opzoek naar een:

Dit ga je doen

Voor onze Hubo formule zijn wij op zoek naar een ambitieuze ALLROUND VERKOOPMEDEWERKER (fulltime/parttime, 23 tot 38 uur M-V), met passie voor alles wat met bouwen en verbouwen te maken heeft!

Spreekt deze omschrijving jou aan en ben je bereid om in jezelf en in onze formule te investeren? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat verwachten wij van een medewerker die in onze Hubo formule werkt?

Jij vormt het hart van onze Hubo winkel en bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de klant optimaal wordt geholpen en dat klanten tevreden de deur uitlopen. Je bent verantwoordelijk voor verschillende taken zoals; het bestellen van ons assortiment, het onderhouden van
contacten met onze leveranciers, het adviseren van onze klanten en het presenteren van onze artikelen in de winkel. Daarnaast ben je werkzaam in de zagerij om onze houtproducten op maat te kunnen zagen voor onze klanten. Je hebt geen negen tot vijf mentaliteit en bent bereid om ook op zaterdagen, zon- en feestdagen te werken.

Dit ben jij

Wat verwachten we van jou?

Als allround verkoopmedewerker weet je van aanpakken en beschik je over een positieve instelling. We vragen minimaal mbo werk- en denkniveau en ervaring met onze producten. Een opleiding in de detailhandel met als specialisatie doe-het-zelf of een gerichte opleiding tot timmerman met commerciële vaardigheden geniet de
voorkeur. Het kunnen bedienen van een zaagmachine is geen vereiste, maar is wel een pré! Inlevingsvermogen en klantvriendelijk gedrag zijn de kerncompetenties voor deze functie. Je hebt gevoel voor netheid, je zorgt voor een nette presentatie van onze winkel, je heb geen moeite met meedenken en zelfstandig werken en hebt een passie voor alles wat met bouwen en verbouwen heeft te maken!

Dit bieden wij jou

Wat hebben wij te bieden?

Gaat je hart uit naar werken in een succesvolle doe-het-zelf formule waarbij service de belangrijkste pijler is? Dan zit je goed bij ons. Als allround verkoopmedewerker word je voor je inzet en verantwoordelijkheid beloond volgens onze CAO norm. Verder bieden we je de mogelijkheid (in overleg) om werk gerelateerde cursussen en opleidingen te kunnen volgen.

MEER WETEN OVER DEZE FUNCTIE?

Spreekt deze vacature je aan? Stuur dan een sollicitatiebrief naar:

Hubo XL Van de Wal
T.n.v. Dhr. T. van de Wal
Haven 5
5688 DR Oirschot

Voor meer informatie over deze vacature kun je ook contact opnemen met Tim van de Wal, vacature@vandewaloirschot.nl.

Procedure: vier weken na het verschijnen van deze vacature volgt de selectieprocedure en worden potentiële kandidaten uitgenodigd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kunnen we u ergens mee helpen?
1
avatar
Van de Wal online
Welkom bij Van de Wal, wij staan klaar voor al uw vragen.
13:18
by SAM