fbpx Skip to main content

Wil je werken binnen een succesvolle bouwshop formule? Heb je ervaring met professionals in de bouw en ben je klant- en resultaatgericht in je werk? Heb je technisch en bouwkundig inzicht? Ben je een teamplayer?

Bouwpartner Groep is een landelijke keten van zelfstandige groothandels in bouwmaterialen voor de aannemer en ZZP’er. BouwPartner van de Wal is een familiebedrijf wat al meer dan 190 jaar een begrip is in Oirschot en omstreken. Gestart als bouwmaterialen handel en sinds 2009 als onderdeel van de sterke formule BouwPartner. Wij bedienen naast de professionele klusser met name aannemers en zzp’ers uit de regio en ver daar buiten! Onze medewerkers zijn specialisten op het gebied van bouwmaterialen en zijn een serieuze gesprekspartner van onze professionele klant. Flexibiliteit en maatwerk leveren aan onze klant zijn voor ons belangrijke kernwaarde! BouwPartner van de wal is onderdeel van Van de Wal – Oirschot.

Voor onze BouwPartner bouwshop en magazijn zijn wij op zoek naar een:

Ambitieuze fulltime allround shop- en magazijnmedewerker (40 uur) met passie voor alles wat met bouwen en verbouwen te maken heeft!

Met passie voor het werken in een succesvolle hout en bouwmaterialenhandel! Wat betekent het werken als medewerker in onze shop en magazijn? Jij vormt het hart van onze shop en ons magazijn! De hoofdtaken bestaan uit o.a. de goederenontvangst en -afgifte in het magazijn (aan zowel de professionele als particuliere afnemer), het bijhouden van het magazijn en de shopvoorraad. In onze shop sta je onze klanten professioneel te woord en voorzie je de klanten van advies en ondersteuning bij de aankoop van onze producten. Je bent commercieel ingesteld en zet in op resultaten! Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de klant optimaal wordt geholpen en dat klanten tevreden de deur uitlopen.

Wat verwachten we van jou?

Als medewerker van ons magazijn en onze shop weet je van aanpakken en beschik je over een positieve instelling. Je bent nauwkeurig in je werk en orde en netheid zijn voor jou als vanzelfsprekend. Je denkt mee en neemt ook eigen initiatieven bij het uitvoeren van je werk. Je werk mentaliteit is er niet een van 9 tot 5! We vragen minimaal mbo werk- en denkniveau en ervaring met onze producten. Een bouw gerelateerde opleiding met commerciële vaardigheden geniet de voorkeur. Heftruckcertificaat en rijbewijs B, zijn een pré. Inlevingsvermogen en klantvriendelijk gedrag zijn de kerncompetenties voor deze functie.

Wat hebben wij te bieden?

Gaat je hart uit naar werken in een succesvolle hout en bouwmaterialenformule met een grote diversiteit aan producten? Dan zit je goed bij ons! Als medewerker van onze shop en ons magazijn word je voor je inzet en verantwoordelijkheid beloond volgens onze CAO norm. Verder bieden we je de mogelijkheid (in overleg) om werk gerelateerde cursussen en opleidingen te kunnen volgen.

Heb je ervaring in de bouwmaterialen branche en spreken bovenstaande punten je aan? Stuur dan een sollicitatiebrief naar:

BouwPartner Van de Wal
T.n.v. Dhr. T. van de Wal
Haven 7
5688 DR Oirschot

Voor meer informatie over deze vacature kun je ook contact opnemen met Tim van de Wal, vacature@vandewaloirschot.nl.

Procedure: vier weken na het verschijnen van deze vacature volgt de selectieprocedure en worden potentiële kandidaten uitgenodigd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.