fbpx Skip to main content

Wil je leidinggeven binnen een succesvolle bouwshop formule aan een gemotiveerd team?

Heb je ervaring met professionals in de bouw en ben je klant- en resultaatgericht in je werk?

Heb je technisch en bouwkundig inzicht?

Ben je een teamplayer en kun je mensen motiveren?

Bouwpartner Groep is een landelijke keten van zelfstandige groothandels in bouwmaterialen voor de aannemer en ZZP’er. BouwPartner van de Wal is een familiebedrijf wat al meer dan 190 jaar een begrip is in Oirschot en omstreken. Gestart als bouwmaterialen handel en sinds 2009 als onderdeel van de sterke formule BouwPartner. Wij bedienen naast de professionele klusser met name aannemers en zzp’ers uit de regio en ver daar buiten! Onze medewerkers zijn specialisten op het gebied van bouwmaterialen en zijn een serieuze gesprekspartner van onze professionele klant. Flexibiliteit en maatwerk leveren aan onze klant zijn voor ons belangrijke kernwaarde! BouwPartner van de wal is onderdeel van de firma van de Wal.

Voor onze BouwPartner bouwshop zijn wij op zoek naar een:

Ambitieuze fulltime teamleider (40 uur) met passie voor alles wat met bouwen en verbouwen te maken heeft!

Is deze omschrijving op jouw lijf geschreven en ben je bereid om in jezelf en in onze formule te investeren? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat verwachten wij van een teamleider die in onze BouwPartner formule werkt?

Jij vormt het hart van onze BouwPartner shop en bent het eerste aanspreekpunt voor onze professionele klant en onze medewerkers. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat onze klant optimaal wordt geholpen en dat onze klanten tevreden de deur uitlopen.

Je bent verantwoordelijk voor verschillende taken zoals; het bestellen van ons assortiment, het onderhouden van contacten met onze leveranciers, het adviseren van onze klanten en het maken van op maat gemaakte offertes, het presenteren van onze artikelen in de shop en het aansturen van het team in de shop en de medewerkers in het magazijn. Je bent tevens mede verantwoordelijk voor het behalen van de verkoopcijfers en het opstellen van een meerjarenplan. Aangezien wij bijna al onze systemen geautomatiseerd hebben is het kunnen werken met een automatiseringssysteem een vereiste. Samen met je team ben je op de hoogte van de wensen en behoefte van onze professionele klant en speel je in op de trends in de markt met commerciële acties en campagnes. Naast de dagelijkse leiding in de shop voer je ook de functionerings- en beoordelingscyclus met onze medewerkers en leg je o.a. financiële verantwoording af aan de directie.

Je hebt geen negen tot vijf mentaliteit.

Wat verwachten we van jou?

Als teamleider van onze BouwPartner formule weet je van aanpakken en beschik je over een positieve instelling. We vragen minimaal mbo plus werk- en denkniveau en ervaring met onze producten. Daarnaast heb je ervaring met ICT en is het omgaan met een geautomatiseerd systeem geen probleem. Ervaring als leidinggevende in een soortgelijke organisatie is een pré!

Inlevingsvermogen en klantvriendelijk gedrag zijn de kerncompetenties voor deze functie. Je speelt in op de wensen en behoefte van onze klant en motiveert het team naar een gezamenlijke doelstelling! De BouwPartner shop is onderdeel van de firma van de Wal wat betekent dat je als verantwoordelijke voor de BouwPartner formule ook onderdeel bent van het MT. Je deelt hierin dan ook de brede missie en visie van de firma van de Wal en past dit ook toe bij de advisering naar de klant.

Wat hebben wij te bieden?

Gaat je hart uit naar het werken in een succesvolle formule als onderdeel een groter concept waarbij service een van de belangrijkste pijler is?

Dan zit je goed bij ons. Als teamleider BouwPartner Van de Wal word je voor je inzet en verantwoordelijkheid beloond volgens onze HIBIN CAO. Verder bieden we je de mogelijkheid (in overleg) om werk gerelateerde cursussen en opleidingen te kunnen volgen.

Heb je ervaring in de bouwmaterialen branche en spreken bovenstaande punten je aan? Stuur dan een sollicitatiebrief naar:

BouwPartner Van de Wal

T.n.v. Dhr. T. van de Wal

Haven 7

5688 DR Oirschot

Voor meer informatie over deze vacature kun je ook contact opnemen met Tim van de Wal,

vacature@vandewaloirschot.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kunnen we u ergens mee helpen?
1
avatar
Van de Wal online
Welkom bij Van de Wal, wij staan klaar voor al uw vragen.
13:18
by SAM