Skip to main content

Altijd al het visitekaartje willen zijn van een succesvolle winkelformule?

Ben je klant- en resultaatgericht in je werk? Word je blij van het feit dat je het huis of kantoor van onze klant mag inrichten en decoreren? Én kun je jouw passie voor ons interieur assortiment overbrengen op onze klanten?

Van de Wal bouw- en woonplein in Oirschot is een all-in formule waarin “wonen en leven” centraal staan! Van het inrichten van huizen en kantoren tot het geven van interieuradvies, van bouwen tot afbouwen, van speelgoed tot de organisatie van een feest alles vind je bij Van de Wal bouw- en woonplein onder een dak!

Met de formules Decorette, Hubo XL, Bouwpartner Van de Wal en Fun en Joy bieden wij de klant een totaalpakket in wonen en leven!

Voor de formule Decorette zijn wij op zoek naar een:

Ambitieuze fulltime (38 uur) verkoopmedewerker, met passie voor alles wat met wonen, inrichten en interieuradvies te maken hebben! Spreekt deze omschrijving jou aan en ben je bereid om in jezelf en in onze formule te investeren? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Wat verwachten wij van een medewerker die in onze Decorette formule werkt?

Jij vormt het hart van onze Decorette winkel en bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de klant optimaal wordt geholpen en dat klanten tevreden de deur uitlopen.

Je bent verantwoordelijk voor verschillende taken zoals; het bestellen van ons assortiment, het onderhouden van contacten met onze leveranciers, het presenteren van onze artikelen in onze winkel. Je raakt gepassioneerd om de huizen/kantoren van onze klanten in te richten en kunt een gericht advies geven aan onze klanten waarbij je rekening houd met de wensen en behoefte die onze klant heeft. De klant bezoeken op het thuisadres waarbij je onze producten onder de aandacht brengt en eventueel inmeet maakt ook deel uit van de inhoud van deze functie

Je hebt geen negen tot vijf mentaliteit en bent bereid om ook op zaterdagen, zon- en feestdagen te werken.

Wat verwachten we van jou?

Als verkoopmedewerker van onze Decorette formule weet je van aanpakken en beschik je over een positieve instelling. We vragen minimaal mbo werk- en denkniveau en ervaring met onze producten. Een opleiding in de detailhandel met als specialisatie interieur en woninginrichting geniet de voorkeur.

Inlevingsvermogen, klantvriendelijk gedrag, kennis van inrichten en wonen zijn de kerncompetenties voor deze functie. Je hebt gevoel voor netheid, je zorgt voor een nette presentatie van onze winkel, je hebt geen moeite met meedenken en zelfstandig werken en hebt een passie voor het adviseren van klanten!

 

Wat hebben wij te bieden?

Gaat je hart uit naar het werken in een succesvolle formule waarbij service de belangrijkste pijler is?

Dan zit je goed bij ons!

Als verkoopmedewerker word je voor je inzet en verantwoordelijkheid beloond volgens onze CAO norm. Verder bieden we je de mogelijkheid (in overleg) om werk gerelateerde cursussen en opleidingen te kunnen volgen.

Spreekt deze vacature je aan?

Decorette Van de Wal
T.n.v. Dhr. T. van de Wal
Haven 5
5688 DR Oirschot

Voor meer informatie over deze vacature kun je ook contact opnemen met Tim van de Wal, vacature@vandewaloirschot.nl.

Procedure: vier weken na het verschijnen van deze vacature volgt de selectieprocedure en worden potentiële kandidaten uitgenodigd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.