Skip to main content

BouwPartner Van de Wal – Hout & Bouwmaterialen

Wij zijn Bouwpartner Van de Wal

BouwPartner van de Wal is al ruim 175 jaar een begrip in Oirschot en omgeving. Het familiebedrijf is specialist in bouwmaterialen met een zeer ruim assortiment. Bij BPG van de Wal zijn zzp’ers en aannemers aan het juiste adres voor alle materialen die in de bouw worden gebruikt. Chemische bouwstoffen, PBM-toebehoren zoals helmen en veiligheidsschoenen, noem maar op. Ook de doe-het-zelver kan bij ons terecht voor hout en bouwmaterialen die bij de particuliere bouwmarkt niet te vinden zijn. Heb je bouwmaterialen nodig van een ander formaat of in een andere hoeveelheid dan wij in de winkel hebben? Geen probleem, wij hebben een sterk netwerk van fabrikanten. Zij kunnen op jouw specificatie de materialen op maat aanleveren. Bovendien voorzien de vakmensen in onze zaak je graag van persoonlijk en deskundig advies.

Alles onder één dak

Voor veel klanten zijn wij de vertrouwde firma van de Wal waar zij al generaties lang komen. Maar dat is niet de enige reden om naar onze zaak te komen. Wij hebben een breed assortiment aan hout en bouwmaterialen die we bovendien uit eigen voorraad kunnen leveren. Daarnaast hebben we een ruime shop waar je terecht kunt voor professioneel (elektrisch) gereedschap, ijzerwaren, klimmaterialen en werkkleding. En als je op zoek bent naar gevelstenen, deuren of tegels, dan kun je deze bekijken in onze showroom. Met onze eigen bezorgdienst kunnen wij de gewenste bouwmaterialen naar de gewenste locatie toe brengen, zodat jij ongehinderd door kunt werken.

Ruime voorraad

BouwPartner Van de Wal bestaat uit de hout- en bouwmaterialenhandel. BouwPartner Van de Wal levert veel soorten bouwmaterialen vanuit haar ruime voorraad en heeft een sterk netwerk van leveranciers die maatwerk kunnen leveren. De medewerkers van BouwPartner Van de Wal kennen onze bouwmaterialen door en door. Zij luisteren naar jouw wensen en helpen je de producten te kiezen die daar het beste bij aansluiten. Hoewel BouwPartner van de Wal in de eerste plaats is gericht op professionals, is de doe-het-zelver ook welkom voor bouwmaterialen die in de reguliere bouwmarkt niet verkrijgbaar zijn.  Sinds 2009 zijn wij lid van de 4PLUS-groep.

BouwPartner Van de Wal contact:
Adres: Haven 7, 5688 DR te Oirschot.

Telefoon: 0499-571339
Mail: info@bouwpartnervandewal.nl